TE KOOP: ZEER GROOT COMPLEX VAN WOONCONTAINERS





Te koop: zeer groot complex van wooncontainers op centrale ligging en in de directe omgeving van openbaar vervoer. 

Elke wooncontainer is gelegen op het gelijkvloers en voorzien van een inkomhal, een ruime gemeubelde leefruimte inclusief zitbanken (mogelijkheid deze om te vormen tot slaapvertrek), voldoende tafeltjes, een ruime berging, een parlofooninstallatie en enkele kapstokken. Alle ramen zijn voorzien van een aluminium kader met dubbele beglazing over gans de breedte. De centrale verwarming werkt via een constante circulatie van hete lucht.




 In elke wooncontainer bevindt zich een simpele doch comfortabele badkamer, voorzien van goede verluchting en rechtstreekse aansluiting op de septische put in de tuin (op te frissen). 




Vanuit de leefruimte hebt u zicht op een buurt in volle ontwikkeling. Als nieuwe eigenaar van deze wooncontainer is het altijd een beetje reizen.




De wooncontainers zijn omgeven door een zeer riante tuin met een oppervlakte van niet minder dan 10.072.000 km2!!!   




Ideaal voor starters of mensen die een ecologisch alternatief zoeken op het huidige vastgoedaanbod. Grijp nu je kans en laat dit unieke aanbod niet aan u voorbij gaan!


Keuringsverslag elektrische installatie, EPC-attest en stedenbouwkundige vergunning in aanvraag. Vrij na verlijden akte.


Bekijk ook onze andere vastgoedaanbiedingen zoals dit ruime 19e-eeuwse herenhuis, voorzien van luxe stoomcabine en portier:




 Meer info over deze en andere vastgoedaanbiedingen via de makelaar:



NMBS Immobility
 Bureau B-MO 062 S 13/6
Centrale dienst
Hallepoortlaan 40
1060 BRUSSEL



Tel.  02 528 28 28
Fax: 02/ 528 21 39


De makelaar is bereikbaar van 7u 's morgens tot 21u30 's avonds en dit 7 dagen op 7

Indien u ons contacteert, gelieve rekening te houden met mogelijke vertragingen. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten