HET SPROOKJE VAN GEILE GITTE EN HET ELEKTRA COMPLEX (18+)




--
De auteur van deze blog is niet verantwoordelijk voor gebeurlijke ongevallen, ontstaan na het lezen van onderstaand sprookje. De inhoud van het onderstaande sprookje bevat een vorm van literaire vrijheid. De auteur van deze blog kan daarom door het posten van dit sprookje niet verantwoordelijk gesteld worden voor het verspreiden van expliciet pornografisch materiaal in enige vorm of op enige wijze.
De inhoud van dit sprookje is slechts geschikt voor lezers die de leeftijd van 18 jaar of meer hebben bereikt. Door het lezen van dit sprookje bevestigt u dat u 18 jaar of ouder bent.
Enige gelijkenissen met bestaande personen is louter toeval.
--


Er was eens, lang geleden en in een land hier ver vandaan, een meisje. Het was niet zomaar een meisje. Het was een zeer gewillig meisje. Ze heette Geile Gitte en elke man in het koninkrijk kende haar. Wat meer was: elke man in het koninkrijk vrijde met Geile Gitte en dit op een manier die in menig volksmond wordt beschreven met spreuken als “stukken die er afvliegen” en “alle hoeken van de kamer”.

Op een dag was Geile Gitte weer eens “zo geil als boter”. (in het dialect hier ver vandaan spreekt men over “geil” als men de kleur geel benoemt, vandaar deze zegswijze). Gitte wilde zoals steeds een helse neukpartij met de mannen van het dorp. Maar die dag had nog niemand zich aangeboden. Geile Gitte vond dit vreemd en vroeg zich af hoe dit kwam. Ze ging daarom ten rade bij haar moeder. Geile Gitte woonde nog bij haar moeder en vader zoals het elk braaf meisje van zestien betaamt.

“Mamalief”, sprak ze tot haar moeder. “Waar blijven de geile gasten van het dorp? Ik wil neuken dat de stukken er afvliegen en de mannen van het dorp alle hoeken van de kamer laten zien.” Moeder wist ook niet hoe het kwam dat de mannen van het dorp nog niet waren langsgeweest. Het was immers al na de middag en dan waren er normaal gezien al minstens 10 geilaards de revue gepasseerd. Ze antwoordde: “Ik weet het niet, Geile Gitte. Vraag het aan je vader. Misschien kan hij soelaas bieden voor deze kopzorg van je.” Zo geschiedde.

Geile Gitte ging naar haar vader. “Pappie”, zei Geile Gitte. “Wil jij mij soelaas bieden?” Ze sprak deze woorden in de veronderstelling dat soelaas “seks” betekent in de wereld van volwassenen. Gitte was nog steeds botergeil en botergeile meisjes verstaan nu eenmaal enkel wat ze horen willen. Daarbij komt nog dat vader zeer groot geschapen was, bloedmooi en dat Geile Gitte een sterk Elektra complex had ontwikkeld tijdens haar kinderjaren.

Vader wist niet goed wat zijn dochter bedoelde en vroeg om verduidelijking: “Waarvoor moet ik jou soelaas bieden, Geile Gitte?” Geile Gitte, op haar beurt en geil als ze was, sprak: “Voor mijn algemene vaardigheden pappie, want niemand heeft mij vandaag al soelaas geboden”. Het klopt dat Geile Gitte steeds trachtte nieuwe vaardigheden bij te leren in het vak der bedsport. “Goed”, zei vader, “Ik zal jou soelaas bieden en je wat algemene vaardigheden bijbrengen want algemene vaardigheden zijn zeer belangrijk in de wereld van vandaag.” Vader was blij dat hij haar dochter eens iets educatief en pedagogisch verantwoord kon bijbrengen, in tegenstelling tot al die mannen die langskwamen en zijn dochter bepotelden. Vader nam zijn boek hogere wiskunde en zette zich aan de keukentafel. Dochterlief echter had heel andere algemene vaardigheden in gedachte en besprong haar vader.

Het schouwspel dat zich toen voltrok werd nooit eerder ter lande in boeken beschreven. “Alle hoeken van de kamer” en “stukken die er afvliegen” zijn een groots understatement bij de algemene vaardigheden die vader en dochter elkaar hier toonden. De wederzijdse uitputtingsstrijd werd pas gestaakt wanneer de haan drie keer kraaide.

Sinds die dag ging Geile Gitte door het leven als Geile Elektra. Nog slechts één man bezocht haar dagelijks, steeds vóór de middag. En de boter in de ijskast kleurde geler dan tevoren.


© 2012. Vladi Vosstok. Alle erecties voorbehouden.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten