ORGANISEER EEN EVENT EN BOEK EEN ARTIEST VOOR DUMMIES:






Zet de artiest drie maanden op voorhand op je line-up. Deel je publiek zeer gedetailleerd mee dat de artiest zal optreden en op welk tijdstip. Contacteer de artiest hierover deze drie maanden niet of blijf heel vaag. Verklap de artiest ook zeker niet waar het event zal doorgaan. Verklap dit ook zo weinig mogelijk aan je doelpubliek. Wacht tot de artiest zelf ontdekt dat hij moet optreden en laat het toeval beslissen of er op het laatste nippertje alsnog contact wordt gelegd tussen jou en de artiest.

Indien er op het laatste nippertje contact wordt gelegd: meld vooreerst tot drie keer toe aan de artiest dat HIJ vergeten was dat hij moest optreden. Jou treft geen enkele schuld. Bespreek de voorwaarden enkel als de artiest dit per sé wil. Bevestig deze voorwaarden enkel als de artiest dit per sé wil. Deel dan toch de locatie mee. Enkel als de artiest dit per sé wil. Ga er steeds van uit dat de artiest deze gang van zaken wel goed vindt. De artiest speelt immers hippie muziek. Zorg er tot slot voor dat je event aan geen enkele norm voldoet en laat het event dan zo snel mogelijk stilleggen door de politie. Wees zeer verbaasd dat de politie de geluidsinstallatie in beslag neemt. Uit je frustratie met termen als: "kutflikken" en "kutsmurfen". Blijf overtuigd dat jou geen enkele schuld treft! Contacteer de artiest zeker niet over de interventie van de ordehandhavers. Laat het toeval beslissen of de artiest alsnog afzakt naar het stilgelegde event.

Blijf nog steeds overtuigd dat jou geen schuld treft. Wie wel schuld treft: de artiest (die was zijn optreden in eerste instantie vergeten en lijkt zonder aanwijsbare reden plots minder vriendelijk tegen jou), de politie (zij hebben het event stilgelegd om jou te pesten) en de maatschappij in het algemeen (die legt jou expres regels op om het organiseren van een event zeer moeilijk te maken). Ga te rade bij je goede vrienden Al Kohol en Marie Johanna. Zij vertellen jou om het event te verplaatsen naar een andere locatie. Indien je een nieuwe locatie vindt: zorg er opnieuw voor dat het event aan geen enkele norm voldoet. Zorg ervoor dat de "kutsmurfen" deze nieuwe locatie niet vinden.

Ga opnieuw te rade bij je goede vrienden Al Kohol en Marie Johanna. Leer hun goede vrienden kennen: de ex Stacy, Al Esdie en Mr. Pad O. Zij geven je allen één goed advies: maak er een fijn feest van. Let op: tijdens deze feestelijkheden zou het kunnen voorvallen dat je opnieuw smurfen tegenkomt. Dit zijn niet de "kutsmurfen" die het event hebben stilgelegd, maar echte smurfen. Volg hen naar smurfenland.

Gezien het door jou geboekte succes van deze editie: maak plannen voor een volgend event. Wijzig je huidige werkwijze niet. Wees steeds overtuigd dat jou geen schuld treft. Vertrouw steeds op het toeval. Nodig de juiste smurfen uit.

-

Kort fragment uit de autobiografie van een u wel bekend Dj en tevens alter-ego van Vladi Vosstok

Geen opmerkingen:

Een reactie posten